Το ΠΥΣΔΕ Μεσσηνίας με την αριθμ. 12/18-04-2024 πράξη του χαρακτήρισε τις υπεραριθμίες των Σχολείων του Νομού, γενικής παιδείας και ειδικής αγωγής, κατά ειδικότητα, όπως φαίνονται παρακάτω, στους πίνακες υπεραριθμιών. Όσοι εκπαιδευτικοί των οποίων η ειδικότητα παρουσιάζει υπεραριθμία και έχουν οργανική θέση στο σχολείο είτε εργάζονται στο ίδιο σχολείο είτε κάπου αλλού είτε βρίσκονται σε άδεια, και επιθυμούν να χαρακτηρισθούν υπεράριθμοι να το δηλώσουν (επισυνάπτεται δήλωση υπεραριθμίας) με e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), στη Διεύθυνση Δ.Ε. μέχρι το μεσημέρι της 23-04-2024 (Τρίτη) και ώρα 14:00.

Σας υπενθυμίζουμε ότι, εάν δεν υπάρξουν δηλώσεις, υπεράριθμος χαρακτηρίζεται ο τελευταίος τοποθετηθείς εκπαιδευτικός. Γι’ αυτό το λόγο παρακαλούνται οι Δ/ντές των Σχολείων να στείλουν στη Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης, μέχρι το μεσημέρι της 23-04-2023 (Τρίτη) και ώρα 13:00 έγγραφο στο οποίο να φαίνονται όλοι οι εκπαιδευτικοί της ειδικότητας που υπάρχει υπεραριθμία και η ημερομηνία τοποθέτησής τους στο Σχολείο (δεν απαιτείται αυτό εάν υπάρχει μόνο ένας εκπαιδευτικός της ειδικότητας στο σχολείο).

Στην ίδια συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ, χαρακτηρίσθηκαν και τα κενά γενικής παιδείας και ειδικής αγωγής στα Σχολεία του Νομού κατά ειδικότητα, τα οποία φαίνονται στους επισυναπτόμενους πίνακες κενών. Οι υπεράριθμοι θα πρέπει να δηλώσουν σχολεία για την τοποθέτησή τους από 16/04/2024 έως 08/05/2024

Επισυνάπτονται:

 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

logo ypaith e-eggrafes_0.jpg
websign-icon.png myschool links PSD-colored-Logo.png
itye site
  TS_Logo-Colored.png