Το ΥΠΑΙΘΑ, στο πλαίσιο της διαδικασίας διενέργειας των μεταθέσεων κατά το σχολικό έτος 2023-2024, καλεί τους εκπαιδευτικούς Β/θμιας Εκπαίδευσης να υποβάλουν αιτήσεις μετάθεσης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις ακόλουθες κατηγορίες: α) σε ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. και σε περιοχές μετάθεσης για την Ε.Α.Ε. β) σε Μουσικά Σχολεία γ) σε Καλλιτεχνικά Σχολεία δ) σε Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης ε) από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης και στ) αμοιβαίες από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης (σχετική εγκύκλιος).

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να στέλνουν τα δικαιολογητικά εμπρόθεσμα  (από 16-10-2023 έως και 31-10-2023 και ώρα 15:00) μόνο ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλείστε για διευκόλυνση της Υπηρεσίας, να κατεβάζετε από το gov.gr τυχόν δικαιολογητικά όπως Πιστοποιητικά Οικογενειακής Κατάστασης, Εντοπιότητας, κλπ.

 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

logo ypaith e-eggrafes_0.jpg
websign-icon.png myschool links PSD-colored-Logo.png
itye site
  TS_Logo-Colored.png