Επιμορφωτική Ημερίδα για την αξιοποίηση προγραμμάτων και δικτύων στις σχολικές δραστηριότητες (23/11/17, 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας)

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Δ.Ε. Μεσσηνίας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Π.Ε. Μεσσηνίας, διοργανώνουν επιμορφωτική ημερίδα για την αξιοποίηση προγραμμάτων και δικτύων στις σχολικές δραστηριότητες, στο πλαίσιο των εισαγωγικών επιμορφώσεων για την υλοποίηση προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων από τα σχολεία του νομού. Το πρόγραμμα της ημερίδας, που έχει τίτλο «Δια-συνδέσεις», εστιάζει στην παρουσίαση δυνατοτήτων, δικτύων, Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και καλών πρακτικών και έχει ως στόχο την ανταλλαγή ιδεών και πληροφοριών ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς της Μεσσηνίας, για τη διάχυση της γνώσης και της εμπειρίας που έχει αποκτηθεί από την υλοποίηση προγραμμάτων.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 στο 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας (ώρα 5.00-8.00μμ).

Αναλυτικά το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ: https://goo.gl/v27Cy5

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν, καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν τη σχετική φόρμα έως τις 22 Νοεμβρίου 2017: https://goo.gl/forms/N7Toa79zQa5ijPjw2

Παρακαλούμε να ενημερωθούν όλοι οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων. Για να επιτευχθεί καλύτερο πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα, παρακαλούμε να παρευρεθεί τουλάχιστον ένας εκπαιδευτικός από κάθε σχολείο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας.

Δείτε το έγγραφο της Δ.Δ.Ε. Μεσσηνίας εδώ

Δείτε το πρόγραμμα εδώ