Απονομή βραβείων και επετειακή εκδήλωση Διαγωνισμού Έκθεσης Πλατανιτών Μεσσηνίας 2018

Η απονομή των βραβείων του φετινού Διαγωνισμού ‘Εκθεσης του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανιτών Μεσσηνίας  «Η Αγία Ελένη» θα πραγματοποιηθεί στις 17 Αυγούστου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00 το βράδυ στο χωριό Πλατάνια της Τριφυλίας, στο ανοιχτό θέατρο «Νότα Αρνόκουρου». Η εκδήλωση περιλαμβάνει τη βράβευση των φετινών νικητών του διαγωνισμού, καθώς και μουσική συναυλία.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων του Διαγωνισμού Έκθεσης του Συλλόγου Πλατανιτών Μεσσηνίας, η Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Μεσσηνίας ανέλαβε την επιμέλεια μιας επετειακής έκδοσης με τις βραβευμένες εκθέσεις των μαθητών που διακρίθηκαν (βραβεία και έπαινοι) στα 10 χρόνια του διαγωνισμού. Η έκδοση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανιτών Μεσσηνίας «Η Αγία Ελένη», με την οικονομική υποστήριξη του κ. Αρνόκουρου.

Ο τόμος με τις βραβευμένες εκθέσεις θα μοιραστεί στους διακριθέντες μαθητές της 10ετίας κατά τη φετινή εκδήλωση στις 17 Αυγούστου 2018.

Τα φετινά βραβεία απονέμονται στους παρακάτω μαθητές:

Α. Γυμνάσιο

  1. Πρώτο Βραβείο: Αναστασία Γεωργακοπούλου, 5ο Γυμνάσιο Καλαμάτας (είναι το μοναδικό βραβείο για τη βαθμίδα του Γυμνασίου για το 2018)                             

Β. Λύκειο

  1. Πρώτο Βραβείο: Αλεξάνδρα Αναστασοπούλου, ΓΕ.Λ. Γαργαλιάνων
  2. Δεύτερο Βραβείο: Διονύσης Γρηγορόπουλος, ΓΕ.Λ. Κρεστένων
  3. Τρίτο Βραβείο: Μαργαρίτα Παπανδρέου, ΓΕ.Λ. Ανδραβίδας

Ολόκληρο το Δελτίο Τύπου του Πολιστικού Συλλόγου Πλατανιτών Μεσσηνίας για την εκδήλωση μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ: https://drive.google.com/open?id=1wTJ-pgrVOzcn_alNr9rmL9rNaVvE-PNb