Ημερίδα στην Καλαμάτα: «Ανάδειξη Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση»

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) «Διόφαντος» διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Ανάδειξη Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση».

Η ημερίδα  θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18/6/2018 ώρες 18:00-20:30, στο 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας (οδός Αρτέμιδος, ΤΚ24134, Καλαμάτα).

Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων και γίνεται με την υποστήριξη της ΔΔΕ Μεσσηνίας και του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Ε. Μεσσηνίας. Εισηγήτρια θα είναι η κ. Λιακοπούλου Ευστρατία, Πρέσβειρα Δράσης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» του Έργου ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΙ.

Για την συμμετοχή στην ημερίδα είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο http://i-participate.gr/?p=1154  (κάνετε σύνδεση με όνομα χρήστη και κωδικό από τον λογαριασμό σας στο ΠΣΔ) μέχρι την Δευτέρα 18/6/2018 ώρα 14:00.

Διαβάστε το σχετικό έγγραφο εδώ

Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ

Δείτε το Δελτίο Τύπου εδώ