Ημερίδα e-twinning στην Καλαμάτα, 29/1/18

Ημερίδα e-twinning θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα, στις 29 Ιανουαρίου 2018, ώρα 18.00, στο 1ο Γυμνάσιο Καλαμάτας.

Η ημερίδα διοργανώνεται από την κ. Κατσίρου Κυριακή, Πρέσβειρα eTwinning Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας.

Δείτε το σχετικό έγγραφο και αναλυτικές πληροφορίες εδώ

Ημερίδα e-twinning στην Καλαμάτα (18/12/2017)

Ημερίδα e-twinning στο 6ο Γυμνάσιο Καλαμάτας, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 18.00, θα πραγματοποιήσει η πρέσβειρα e-twinning Μεσσηνίας, Λακωνίας &Αρκαδίας, κ. Κυριακή Κατσίρου.

Περισσότερες πληροφορίες και ολόκληρη η εγκύκλιος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Πελοποννήσου εδώ

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά συμμετοχή στη διεύθυνση: http://www.etwinning.gr/news/ambassadorsworkshops , επιλέγοντας την αντίστοιχη ελληνική περιφέρεια και το workshop της επιλογής τους.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα δηλώσουν οι εκπαιδευτικοί κατά τη δήλωση συμμετοχής θα τους αποσταλεί ηλεκτρονικά η πρόσκληση και το πρόγραμμα για την εκδήλωση.

Μετά το τέλος των εκδηλώσεων θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Αλλαγές ή τροποποιήσεις που ενδέχεται να προκύπτουν στο πρόγραμμα των ημερίδων θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της ελληνικής ΕΥΥ του eTwinning (http://www.etwinning.gr/news/ambassadorsworkshops). Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να ενημερώνονται σχετικά πριν την παρακολούθηση της ημερίδας για την οποία έχουν δηλώσει ενδιαφέρον.

Εισαγωγική περιήγηση στην πλατφόρμα e-twinning στην Επιμορφωτική Ημερίδα για την αξιοποίηση προγραμμάτων και δικτύων στις σχολικές δραστηριότητες (23/11/17, 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας)

Η κ. Κατσίρου, πρέσβειρα e-twinning για τη Μεσσηνία, Αρκαδία και Λακωνία, θα κάνει μια σύντομη περιήγηση στην πλατφόρμα και θα μιλήσει για τις δυνατότητες της στην Επιμορφωτική Ημερίδα για την αξιοποίηση προγραμμάτων και δικτύων στις σχολικές δραστηριότητες (23/11/17, 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας, 5-8μμ)

Αναλυτικά το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ: https://goo.gl/v27Cy5

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν, καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν τη σχετική φόρμα έως τις 22 Νοεμβρίου 2017: https://goo.gl/forms/N7Toa79zQa5ijPjw2

Πρεσβευτές e-twinning για την περίοδο 2017-19

Ανακοινώθηκαν οι νέοι πρεσβευτές e-twinning για την περίοδο 2017-19! Για τη Μεσσηνία, την Αρκαδία και τη Λακωνία, πρέσβειρα e-twinning είναι η συνάδελφος κ. Κατσίρου Κυριακή (katkelly@hotmail.gr)

Τον πίνακα των νέων πρεσβευτών ανά περιοχή μπορείτε να τον δείτε εδώ